Contact

Klaar om te starten?

FAQ

Ja, Wij kunnen je helpen bij het opzetten van je bedrijfsidentiteit en strategie vanaf het begin. Als je nog niets hebt, kunnen we helpen bij het bepalen van de juiste merknaam, passende merkboodschap, merkstrategie en positionering. Het onboarding-proces bij Tiny Taurus kan beginnen met het creëren van je bedrijfsidentiteit, het opzetten van je merkidentiteit, of vanuit elke digitale en print campagnestrategie en ontwerp. Neem gerust contact met ons op met je specifieke verzoek! Boek een afspraak hierboven of stuur ons een e-mail op Mail: info@tinytaurus.nl

Wij kunnen je helpen met diverse digitale en drukontwerpprojecten, waaronder posters, flyers, brochures, (geïllustreerde) kaarten, uitnodigingen, sociale media content, website content en ontwerpsjablonen. Daarnaast bieden wij optionele campagnestrategie en marketingondersteuning. Neem gerust contact met ons op voor jouw specifieke verzoek! Boek een afspraak hierboven of stuur ons een e-mail op Mail: info@tinytaurus.nl

Wanneer we samenwerken om je bedrijfsidentiteit, merkidentiteit of campagne te creëren, omvat dit een reeks stappen om ons te helpen jouw merkvisie en onze rol te begrijpen. De algemene stappen zijn in de volgorde van: 1. Een vragenlijst om jouw behoeften, wensen en budget te begrijpen. 2. Ons voorstel en contract. 3. Productieve kick-off call. 4. Start van een tweerichtingsproces waarbij we een actieplan opstellen en jij begint met het voorbereiden van de benodigde input. 5. We gaan aan de slag en houden regelmatig geplande vergaderingen om de voortgang te bespreken.

Nee, Tiny Taurus besteedt niet uit aan andere studio's en freelancers zonder voorafgaande overeenkomst met jou. Onze voorstellen en werkzaamheden worden altijd intern afgehandeld, tenzij we alternatieve afspraken hebben besproken.

Wij benadrukken over uitbesteding op onze website om transparantie te behouden. In gevallen waar aanvullende diensten en vaardigheden nodig zijn die buiten onze eigen expertise vallen, informeren wij jou op transparante wijze. Bijvoorbeeld, we zouden kunnen zeggen, 'We kennen een uitstekende ontwerper die kan helpen met specifieke aspecten en ons kan ondersteunen bij het behalen van jouw doelen.' Dit gebeurt meestal wanneer je een groot project met meerdere facetten aanvraagt, vooral met grote animatie ontwerpen, en zeker wanneer er sprake is van een strakke leveringstermijn.

Wij begrijpen dat prijsstelling voor jou een cruciale overweging is. Hoewel we geen kort antwoord kunnen geven, zullen we uitgebreid uitleggen hoe we onze prijzen bepalen. We hanteren geen vaste prijs voor een logo, maar we hebben verschillende brandingpakketten om jouw merk binnen jouw budget te lanceren. Deze pakketten omvatten vooronderzoek, het bepalen van de merkpositionering en -stem, het volledige ontwerpproces voor het logo, en het ontwerp van de merkidentiteit, inclusief visitekaartjes, een social brand kit voor profielbranding, en een print brand kit met briefpapier en enveloppen. Onze pakketprijzen variëren tussen €1680 en €4500.

Voor op zichzelf staande logo-ontwerpen is de prijs specifiek voor elk project en wordt beïnvloed door jouw unieke vereisten, jouw visie op de bedrijfsidentiteit, of je al een bestaand (of oud) logo hebt of schetsen, en meer. We proberen altijd binnen jouw budget te werken.

Voor projecten die worden uitgevoerd op basis van een uurtarief, in plaats van een projectgebaseerd contract zoals hierboven vermeld: onze grafische ontwerpdiensten worden in rekening gebracht tegen een uurtarief van €70,00 per uur.

Je kan hierboven kosten loos een meeting boeken of ons direct een verzoek voor offerte sturen om te weten wat wij voor jou kunnen betekenen.

Ja, we bieden de mogelijkheid om een betalingsplan op te zetten voor projecten met een kostprijs van €1100 of meer. Je kunt betalen in 3 of 5 termijnen.

Voor projecten onder €1100 wordt het volledige bedrag gefactureerd na of tijdens de leveringsfase. Als de projectinvestering meer dan €1100 bedraagt, vragen we een betaling van 50% aan het begin van het project om wederzijdse betrokkenheid te verzekeren, en de resterende 50% na voltooiing van het project.

Vraag gratis een offerte op maat aan.

Zeker weten. Je kan contact met ons opnemen voor:
- Eenmalige werkzaamheden / onderhoud / verbeteringen
- Vast maandelijks WordPress algemeen onderhoudswerk middels een retainer fee als je je er geen zorgen meer over wilt maken.
or
Een WordPress Strippenkaart van 10, 20 en 50 uur. Vrij te gebruiken zoals je wilt voor WordPress-gerelateerd werk aan de bestaande site en functies.

Request a free quotation here!

Ja! Bij Tiny Taurus steunen we grote dromen en het durven zetten van stappen. Het starten van een bedrijf kost veel tijd, voorbereiding en kan kostbaar zijn. Misschien heb je niet het budget om ons je bedrijfswebsite volledig te laten ontwerpen en bouwen van begin tot eind.
Exclusief voor nieuwe, nog te lanceren/net gelanceerde bedrijven, kleine bedrijven en zelfstandige ondernemers hebben we nog steeds ons aanbod voor een Small Business Website 

Dit is wat je krijgt:

  • Je mag een van de vele vooraf gemaakte premium website-sjablonen voor WordPress kiezen. Dit sjabloon wordt volledig aangepast met jouw merkelementen. 
  • We zullen de aankoop van je domeinnaam en hosting regelen, zodat je je daar helemaal geen zorgen over hoeft te maken.
  • We zullen de website binnen één week vullen met de door jou geleverde inhoud. (Maak je geen zorgen, we sturen je een checklist van wat we precies nodig hebben, en je kunt ze eenvoudig uploaden naar onze cloud.)
  • Je hebt je gepersonaliseerde website binnen een week werkend en online!
  • Je ontvangt een melding dat je site live is, een snelle handleiding voor WordPress en gratis tips om je online aanwezigheid te vergroten!

Dit is wat je betaalt:

  • We moeten ervoor zorgen dat de mensen die van dit aanbod gebruikmaken, toegewijd zijn en echt hun bedrijf willen laten groeien. Alles wat je hoeft te betalen, is een eenmalige betaling van €150,- (excl btw) vooraf. We zullen je website volledig bouwen en aanpassen. Daarna wordt er maandelijks onderhoudskosten in rekening gebracht om ervoor te zorgen dat je website online en operationeel blijft. 

Wat is het addertje onder het gras? Er is geen addertje onder het gras. We zullen je website bouwen en aanpassen aan je merk/bedrijf met de door jou geleverde inhoud. Geen extra kosten, geen verrassingen.

Lees alles over hoe je een website kunt krijgen voor €150,-  hier

Een 'Retainer Fee' is meestal vast bedrag dat je betaald voor onderhoudskosten. Bijvoorbeeld onderhoud aan je website, sjablonen, management. Dit gaat meestal gepaard met een periodieke contract voor een bepaalde tijd. Deze zogenoemde maandelijkse onderhoudskosten worden vooraf besproken en met jou afgestemd. Zo zijn er geen ongewenste verassingen. 

Voor de actie 'Small Business aanbieding' is de Retainer fee, onderhoudskosten om je website live en in orde te houden. Technisch, veilig en visueel. We nemen de zorgen over betreft domein en hosting en beheren dit voor je. Ook houden we de templates up to date en plegen we standaard WordPress onderhoud zodat je hier niet over na hoeft te denken en kan focussen op groeien! 

Contact

Heb je een speciale verzoek, complexe projecten of vragen die je aan ons wilt stellen? Stuur ons een bericht en wij zullen deze direct ontvangen.

Scroll naar boven