Services > Procedures: 

Social media & Marketing

Hoe kun je online en offline zichtbaar zijn en blijven voor je doelgroep? Online of offline marketing, laat ons het werk doen! Dit is een voorbeeld van hoe we jouw sociale media en marketing zullen benaderen. Van planning tot publiciteit. Heb je onze expertise niet nodig bijvoorbeeld voor strategie of implementatie? Je kunt stappen negeren als je alleen wilt samenwerken aan een of enkele van de weergegeven stappen. 

1.

Strategie Ontwikkeling

In deze stap definiëren we jouw doelen voor social media en online marketing. Wat zijn jouw korte termijn doelstellingen? Wil je je bijvoorbeeld richten op betrokkenheid, bereik? Zichtbaarheid of herkenning? We creëren jouw content strategie en ontwerpen sjablonen, plannen marketingontwerpen voor verschillende kanalen.

2.

Content Creatie & Ontwerp

In deze stap ontwerpen we sterk content voor social media, ontwikkelen we printmateriaal voor marketingcampagnes en creëren we herbruikbare sjablonen voor jouw eigen gemak en gebruik. Als je bekend bent met Photoshop, Illustrator en InDesign, bieden we volledig open sjablonenpakket aan voor de bijbehorende programma's. Werk je liever laagdrempelig met Canva? Geen zorgen, dat kunnen we ook voorbereiden, inclusief gepersonaliseerde graphics.

3.

Implementatie & Beheer

In deze laatste stap implementeren we het ontworpen content over verschillende platformen, beheren we social media-accounts en campagnes, en passen we strategieën aan op basis van prestaties. Wil je het liever zelf beheren vanaf hier? Dat is ook geen probleem. We kunnen een volledige documentatie en een strategische contentkalender met jou delen. 

Scroll naar boven