Services > Procedures: 

UI/UX Design & Web Development

Een unieke, volledig in eigen stijl en gebruiksvriendelijke website, wij kunnen je helpen! Dit is een voorbeeld van hoe we jouw UI/UX Design & Web Development zullen benaderen. Vanaf het begin tot aan de status. Heb je onze expertise niet nodig bijvoorbeeld voor strategie of implementatie? Je kunt stappen negeren als je alleen wilt samenwerken aan een of enkele van de weergegeven stappen. 

1.

Gebruikersonderzoek & Persona's

Na onze onboarding en aftrap zullen we beginnen met gebruikersonderzoek en persona's creëren die passen bij jouw beoogde doelgroep. We zullen het eens worden over primaire gebruikers en manieren definiëren om hun traject en contactpunten te optimaliseren. We analyseren concurrenten en helpen jou bij het opzetten van de beste basis voor jouw website.

2.

Wireframing en Info-Architectuur

Tijdens deze stap bouwen we de sitemap en beginnen we met het schetsen van de volledige paginestructuur. Met behulp van prototypes met een lage fidelity krijg je snel een goede indruk van de structuur en de paginalay-out. We zullen de informatiearchitectuur definiëren voor intuïtieve navigatie, interne beoordelingen uitvoeren en jouw feedback verzamelen voor aanpassingen.

3.

Visual Design

Dit is waar de onzee schetsen tot leven komen. Met gebruik van de voorkeurssoftware (XD / Figma) zullen we hoogwaardige visuele ontwerpen ontwikkelen op basis van de gedefineerde wireframes. Dit betekent dat we de website tot in detail zullen ontwerpen. Zo krijg je een volledig en realistische voorbeeld van hoe jouw website later ontwikkeld zal worden. We zullen jouw merkrichtlijnen toepassen en reviseren tot jouw definitieve goedkeuring.

4.

Ontwikkeling en Personalisatie

Nadat het visuele ontwerp is goedgekeurd, kunnen we beginnen met het bouwen van jouw website in WordPress. Door gebruik te maken van ons geavanceerde Tiny Taurus Thema kunnen we de website volledig aanpassen en optimaliseren. De benodigde extra plugins zullen vervolgens worden geïnstalleerd en afgesproken persoonlijke intergraties worden gekoppeld. Je krijgt de mogelijkheid om de volledig functionele site te testen voordat deze wordt gelanceerd.

5.

Content & intergration

Vervolgens zullen we jouw inhoud integreren, zoals teksten, afbeeldingen en multimedia. Je hebt je inhoud voorbereid en aan ons geleverd. Als je wilt dat wij zorgen voor het schrijven en ontwerpen van jouw inhoud, geen probleem! Dit wordt aangeboden tijdens het onboarding proces.

6.

Test & Lancering!

Nadat jouw website volledig is ontworpen, gebouwd en gevuld met daadwerkelijke inhoud, zullen we nogmaals een volledige test uitvoeren en alle functionaliteiten doorlopen. Samen met jou zullen we eventuele verbeteringen noteren en eventuele bugs of problemen oplossen. Dan, is het tijd om live te gaan en jouw online aanwezigheid te vieren!

7.

Nazorg & Onderhoud

We zullen je niet zomaar achterlaten. We bieden niet alleen web-onderhoud met korting voor websites welke ontwikkeld zijn door ons, maar we blijven ook 4-6 weken achter de schermen Standby. Dit betekend dat wij na lancering zonder extra kosten jouw website 4-6 weken nauw in de gaten houden en oproepbaar zijn voor eventuele problemen in techniek, vormgeving of inhoud.

Optioneel

Trainingen

Volledig optioneel en aanvullend bieden we live en online trainingen aan voor jou en jouw team. Denk aan Content Management Training, de basis of geavanceerde trucjes rondom WordPress, en hoe blijf je crossmediaal zichtbaar?

Scroll naar boven